kostuum

Power!

Teun: ‘Gorettie [coach bij Onderling Sterk] belde mij afgelopen september of ik mee wilde doen aan het project dat kunstkameraadje heet. Na het uitleggen wat het inhoudt, kreeg ik de keuze tussen zang en kostuum.

Ik heb voor kostuum gekozen omdat ik in mijn leven veel bezig ben geweest met handwerken. Zang leek mij ook leuk maar daar ben ik geen held in.

Gorettie vertelde dat ik met Lynn iets met kostuums ging doen en heeft mij foto’s doorgestuurd van bepaalde kledingstukken die zij heeft gemaakt. Na een goed kennismakingsgesprek hebben we 3 data gepland om echt aan het werk te gaan.’

Aan de slag!

Teun: ‘Tijdens het project hebben Lynn en ik voor mij een jurk gemaakt, Lynn zei wat ik moest doen en ik voerde het uit. Helaas was het maar 3 keer 1,5 uur…

Bij de laatste keer hoorde ik dat er misschien een vervolg van kunstkameraadje kwam. Dat vond ik leuk om te horen en Lynn was daar ook blij mee.’

Prachtig krachtig

Lynn: ‘Het kunstkameraadje project was een groot succes. Het geeft ontzettend veel voldoening om onderdeel te zijn van de verbindingen die er gemaakt zijn door Heleen van Plaza Cultura en Gorettie van Doorn. Het voelde voor mij alsof iedereen in z’n kracht kwam te staan, een soort sneeuwbal effect. 

‘Wie zou je willen zijn als je je inbeeldt
dat je volledig in je kracht staat?’

– Lynn Kate Rosdorff

Voor het project hebben we gewerkt aan een alter ego van Teun waarbij ze de vrije hand kreeg om zichzelf vorm te geven zonder enige grenzen. Wie zou je willen zijn als je je inbeeldt dat je volledig in je kracht staat? Wat zou je aan hebben? Hoe zou je je dan voelen?’

Lynn: ‘Het eindresultaat is te zien in een prachtige fotoserie van Teun gefotografeerd door Manja van Dael. En laat de verwijzing naar een alter ego maar weg want ik heb Teun op zien groeien tot een prachtig krachtig powerhouse vol zelfvertrouwen en vreugde.’

Teun

Lynn en ik hebben goed samengewerkt.
Ik ben blij als er een vervolg gaat komen.
Lynn, bedankt voor de goede samenwerking.

Groet Teun

Lynn Kate Rosdorff

Mijn geluk binnen kunst zit ‘m precies in hetgeen in dit project wordt aangeraakt en ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren. De band die ik met Teun heb gekregen is ook heel bijzonder, dat zie je ook terug op de foto’s.

Lynn werkt & inspireert met textiel, met hart voor het milieu. Hier zie en lees je meer over haar werk.